Residentie 7-2

De Reünie

Onder het motto “escaleren kun je leren” komt de oude garde jaarlijks aan de nieuwe generatie demonstreren hoe je een biertje drinkt.

2017 – “Under Development”

Na een zeer geslaagde tweede lustrum barbecue ligt het grasveld er weer maagdelijk bij en zijn alle sporen van het bacchanaal verdwenen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de barbecue vergeten is.

Voor editie 2017 mogen jullie alvast Zaterdag 16 september (de 3e zaterdag van september) in de agenda schrijven.

2016 – “Voor het Kotsen de Kerk uit”

….En op de zevende dag schiep God de Residentie en Hij zag dat het goed was.
Vijf jaar geleden vierden we het eerste lustrum van de Residentiële Barbecue, een feest der verheerlijking. Dit jaar houden we devoot vast aan de traditie en vieren we alweer ons tweede Lustrum! Zoiets goddelijks organiseren blijft monnikenwerk, dus de voorbereidingen zijn al in volle gang. Bij deze zouden we jullie dan officieel willen uitnodigen voor de elfde overlevering van de Residentiële Ouwelullen Barbecue op 10 september 2016 Anno Domini.

Vanaf 14:00 zullen onze trapisten het Grolsche bier koud hebben staan. Hoedt u, doodgeslagen biertjes kennen geen wederopstanding, dus wees op tijd! Om 20:00, op deze dag des oordeels, zullen wij ons verzamelen voor de Heilige Mis. Wij hopen dat ge in vrome kledij voor het altaar zult verschijnen.

 2016_residentieele_bbq_c   img_0014

2015 – “Lam in Las Vegas”

Zoals jullie weten is alles in het leven een gok. Het studentenleven is nog wel de grootste gok;
– Als ik dit biertje leeg drink, heb ik dan mijn cijfer ver genoeg terug gezopen?
– Kan ik beter uit het raam kotsen of kan ik nog net naar we WC rennen?
– Als ik nu ga zuipen, heb ik dan straks nog genoeg geld voor de huur?
– Als ik nu Goldstrike ad, word ik dan in mijn eigen bed wakker?
En zo weet iedereen er nog wel meer te bedenken.

Met dit in het achterhoofd is het mijn eer en genoegen om jullie 12 september uit te nodigen voor de Residentiële BBQ van 2015: Lam in Las Vegas.

Dus doe je tuxedo of glamourjurk aan en kom je laven in de Enschedesche Luxe.
Kom je jaarsalaris verbrassen en neem het entreegeld Cash mee, zodat je dit kan omwisselen voor echte Residentiedollars en waag een gokje in Casino 7-2 “Live life in the lap of debauchery”!

 poster_lam-in-las-vegas

2014 – “Hærrie Metal”

Random rockers en huge metal fans, het leven is een podium en jij bent de ster. Maar wat doe je om in de spotlight te blijven? Hoe blijf jij crescent fresh? Natuurlijk door jezelf te onderscheiden en harder te feesten dan iedereen! Op 13 september zal de Residentie in het teken staan van de jaren 80 glam-metal bands die toen al wisten wat echt feesten inhoudt. Dus weg met die saaie kleren, man-the-fuck-up en laat je haar staan! Cancel die kappersafspraak en investeer in Andrélon en hairspray. Je hebt nog 3 maanden om gitaar te leren spelen!

haerriemetal

2013 – “Welcome to the Wild Wasted West”

Houdt je vast aan je stetson, want deze jongen zuipt sneller dan zijn schaduw! Trek jij je revolver (of adje) sneller dan John Wayne en Clint Eastwoord bij elkaar? Dan krijg je nu de kans jezelf te bewijzen in ons kleine huis op de prairie. Er zit genoeg eten in de zadeltas en het is tijd voor sterke verhalen rond het kampvuur. Natuurlijk zal de avond eindigen in een heuse shootout met die bandieten van de campuswacht! Dus stop met je ratelslang te spelen en geef de sporen aan die Mustang. Het wordt wild en je gaat zeker buitenwesten, yeeeeeeehaaaaaaaw!

wildwastedwest

2012 – “Enschede Washbeavers Go!”

Het ΣΑΩ-huis heeft jou geselecteerd om te spelen als quarterback in het beste en sterkste college football team wat Enschede ooit heeft voortgebracht! Je wordt verwacht aanwezig te zijn op 15 september, 14u om je officiële teamjersey in ontvangst te nemen. Het dragen van een korte broek is aangeraden. Na een loodzware kennismakingstraining sluiten we de middag af met een traditioneel Amerikaanse barbecue en ben je uitgenodigd op één van onze beruchte ΣΑΩ-parties waar de kegs je om de oren zullen vliegen!

BBQposter2012 poster2012

2011 – “Proosten in het Oosten”

Eerste lustrum!
Na weer een jaar hard op de lamp gewreven te hebben is de geest uit de fles! Ons residentiële paleis staat op 24 september 2011 open voor alle aanhangers van het Nestorianisme. Om 12:00u zal Sinbad the Semen jullie ophalen met zijn vliegend tapijt (hoewel je ook op eigen Jihad hiernaartoe mag komen), waarna we gezamenlijk met een kromsabel de tulband aansnijden. Op het menu staat verder een met dadels gevulde anka, waarmee dan weer een karkadan gevuld is. We zullen de avond afsluiten met een duik in de nabijgelegen oase (Neem een zwembroek+badjas mee!) en het traditioneel drinken van muntthee en roken van opium. Deze speciale editie van de barbecue wordt de drukst bezochtste ooit, en beloofd nu al een avond te worden waar men over één-duizend-en-één-nacht nog steeds over zal spreken!

themaposterrrr2011 BBQ 2011

2010 – “Residentieel Oogstfeest”

Er is een tijd van zaaien en een tijd van oogsten. Het moge evident zijn dat het zaad afgelopen jaar rijkelijk heeft mogen vloeien en dat de tijd is gekomen om achterover te zitten en hier de (onbespoten) vruchten van te plukken! Op 11 september 2010, de dag waarop de Duitse natuuronderzoeker Camerarius de geslachtelijkheid der planten heeft ontdekt, houdt Residentie 7-2 haar jaarlijks Oogstfeest! Deze symbolische dag staat natuurlijk ook bekend om de vele dingen die in het verleden naar de zaad zijn gegaan zoals kasteel Brakel in 1672, Darmstadt in 1944, de Duitsers door Operatie Black Tulip in 1946, het presidentiële paleis en president van Chili; Salvador Allende in 1973, twee torens in 2001, vier bisschoppen van het Patriarchaat van Alexandrië in 2004 en de kanaaltunnel in 2008. Om onze respect te betuigen aan allen die op deze dag in de kiem zijn gesmoord, zullen wij vanaf 12:00 het bier koud hebben staan waarop we tijdens twee minuten stilte zoveel mogelijk hersencellen proberen te dorsen. Andere activiteiten omvatten het verorberen van verscheidene diploïde en haploïde organismen. Dus trek je zondagse kiel en klompen aan, neem afscheid van je Daisy Duke, stap op je John Deer en vier met ons een jaar succesvol boeren!

Oogstfeest2010 BBQ 2010

2009 – “Oktoberfest”

De dagen worden korter, de burgervakanties zijn bijna ten einde en de eerste opzetjes voor decandente skivakanties worden al gegeven. Maar er ontbreekt nog één ding om van 2009 weer een goed jaar te maken en dat is natuurlijk de Residentiële barbecue. Om er ook dit jaar weer een groot feest van te maken zien we u graag in grote getale verschijnen. Voor drank, vlees, vermaak en slaapplaatsen wordt gezorgd. Voor de feestelijke uitstraling geldt er een dresscode passend bij het soort festijn en u wordt gevraagd gekleed te gaan in een overhemd, bij voorkeur geblokt.

OktoberlullenBBQv2 BBQ 2009

2008 – “Water & Vuur”

Na het succesvolle betoog van de heer Profijt en ettelijke biertjes en stukken vlees werd ik er aan herinnerd dat dit vaker zou moeten gebeuren. Afstuderen duurt nog wel wat lang, maar een traditionele Residentiële BBQ kan allicht eerder, waarom niet *zaterdag 11 oktober*?

BBQ 2008

2007 – “Drunk Driving”

Op aandringen van den heer van Boven te kamer 12 wil ik jullie alvast attenderen op de jaarlijkse “ouwe lullen” barbecue die dit jaar op 15 september plaatsvindt. Waarschijnlijk zijn de meeste 7-2’ers wel aanwezig, post hoc ergo propter hoc vraag ik jullie alvast of deze datum schikt.

BBQ 2007

2006 – “Onder Zeil”

Voor alles is een eerste keer.
BBQ 2006